Liikunnanohjaus

Liikunnanohjausta ryhmille voi tilata, niin viikoittaiseen, kuukausittaiseen kuin yksittäiseenkin tilanteeseen tai tapahtumaan. Mietitkö TYKY -toimintaa työntekijöille vai kaipaako yhdistyksenne säännöllisen jumpan tai liikunnallisen kerhon vetäjää?

Kysy rohkeasti, miten voin auttaa! Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

 

Taustoistani lyhyesti liittyen liikunnanohjaukseen;

Olen 40 vuoden aikana harrastanut monenlaista liikuntaa. Kilpaurheillut olen suunnistuksessa ja hiihtosuunnistuksessa. Tämän vuoksi kuntosalit, pururadat ja hiihtoladut ovat tulleet tutuiksi. Harrastuksen vuoksi olen käynyt monenlaisissa jumpissa, aerobicista crossfittiin. Olen suorittanut SLU:n 1-tason valmentajatutkinnon suunnistuksen lajiosaa vastaavan valmentajakoulutuksen käydessäni suunnistuslukion.

Fysioterapeutiksi valmistuin 2003, jonka jälkeen olen työni puolesta vetänyt jumppia niin saleissa kuin altaassakin. Ohjattavana on ollut lapset, työikäiset ja ikääntyneet sekä erityisryhmät (kuten toispuolihalvaantuneet ja kehitysvammaiset). Harrastuspuolella olen vetänyt lasten suunnistuskoulua.

Lisäksi olen oman mielenkiinnon mukaan käynyt mm. erityisryhmien vesiliikunnan avustajakurssin, Nuori Suunta -koulutuksen 1-tason, Opettaminen ja taidon oppimisen perusteet -kurssin ja Suomen Kuntoliikuntaliiton Liikuttajatutkinnon.

Valmistuin syksyllä 2018 Liikunnan Ammattitutkinnosta Varalan Urheiluopistosta ja vedän useampaa viikoittaista jumppaa sekä kertaluonteisia liikuntatapahtumia.